Свято яке подобається всім - день пива! - тільки свіжі новини в блозі інтернет магазину з доставки квітів і подарунків ProFlowers
Київ (змінити місто)
Доставка квітів в Київ - безкоштовно
Доставка квітів в Київ - безкоштовно
EN|RU
Київ (змінити місто)
Доставка квітів в Київ - безкоштовно
EN|RU

Свято яке подобається всім - день пива!

Пиво дуже популярний напій, який улюблений багатьма! Не дивно, що регулярно проводяться пивні фестивалі, влаштовуються різноманітні пивні змагання, у хмільного напою навіть є персональне свято - День пива і відзначається він в першу неділю серпня!

Свято розпочалося з легкої руки одного з власників пивного бару, на ім'я Джесс Авшаломов, в двохтисячних роках. Таким чином, Джесс хотів залучити більшу кількість відвідувачів, справедливо вважаючи, що таке веселе свято не залишиться непоміченим. Тепер, День пива відзначається більш ніж в 50 країнах світу!

Країною-лідером, за вживання пива, вважається Чехія. Слідом за нею йде Ірландія і Німеччина. Щорічно, в цих країнах випивають, в середньому, по 130 літрів на людину!

                                                      День пива - як святкується?

 Найцікавіше, хмільне свято відзначається в Європі. Готуються фестивалі, дегустації нових сортів, різні конкурси та розіграші ваблять відвідувачів в пивні бари, ресторани та паби. Охочих насолодитися святом досить багато, товариші збираються в закладах, де із задоволенням змагаються - хто ж більше пива вип'є? Є цікавий звичай - друзі заходять в кожний пивний заклад, п'ють по келиху пива, і йдуть в наступний, перевіряючи один одного на витримку і міцність до алкоголю. Все це супроводжується веселим кепкуванням над один одним і завзятим сміхом!

Пивні заклади теж змагаються між собою, придумуючи тематичні вечірки, цікаві пивні гри і заманюючи відвідувачів різноманітними і рідкісними сортами пива, кількість яких дуже велика. Наприклад, Ізраїльським вченим вдалося зварити рідкісний сорт пива, використовуючи дріжджі, яким близько п'яти тисяч років!

Пиво - дуже старовинний напій, точну дату виготовлення якого історія замовчує.
Пивний напій можна розділити на три види - змішане пиво, ель і лагер. Ель виготовляється з ячменю, з додаванням пивних дріжджів, верхнього бродіння і може бути як темним, так і світлим. Лагер теж може бути світлим і темним, відрізняється додаванням пивних дріжджів низового бродіння. Змішане пиво - це пиво спонтанного, природного бродіння. Смак такого напою - кислуватий, нефільтрований.

                                                  День пива - свято з чоловічим характером!

 Хоча пиво вважається легким алкогольним напоєм, який багатьом дамам доводиться до смаку - все таки свято носить чоловічий характер! Розіграші та пивні марафони перевіряють чоловіків на міцність, в цей день багато чоловічих компаній збирається в пивних закладах! Якщо у Вас є друг, який любить пиво - кличте його в паб, це доставить йому справжнє задоволення!

Для любителів домашніх посиденьок, можна влаштувати скромну домашню вечірку з найближчими друзями. Настільні ігри, гра «Крокодил» або просто дружня бесіда про найцікавіші випадки на роботі - ось що може прикрасити ваші сірі будні.

Пікнік - варіант сімейного святкування такого незвичайного свята. Зберіть всіх рідних за таким здавалося б незначним приводом. Погода дозволяє вибрати як пляжні локації так і виїзд за місто в тихий ліс з шашликами до пива.

 

                                           Що подарувати на День пива від ProFlowers.ua?

 Напевно Ваш близький чоловік - хлопець, чоловік або батько люблять пиво. Здивуйте їх, привітайте з веселим святом, запросивши в пивний заклад і подарувавши смачний їстівний букет! Це може бути м'ясний букет, сирний, овочевий, з додаванням снеків, і навіть різні м'ясні композиції в ящику! Апетитний подарунок додасть святу урочистості і викличе захват у одержувача! Ваш тато, чоловік або хлопець по-достоїнству оцінять такий оригінальний і креативний сюрприз!

Оригінальним подарунком також буде футболка або кепка з написом «Я люблю пиво!» , «100% мужик» і т.п. Для футбольних фанатів можна так само подарувати футболку з емблемою улюбленої команди або шарф.

Справжні цінителі пива з гідністю оцінять якщо Ви подаруєте шапку для пива або пивні келихи. Органайзер для снеків і пивних закусок також підійде, якщо все перераховане вже є у пивного фаната.

 

 

Букет "Сирний"
М'ясний букет "Для друга"
Букет "Люблю Україну"
М'ясний букет "Дорогому чоловікові!"
М'ясний букет "Гострі відчуття"
Дата: 04.08.2020 | Переглядів: 3048
Автор: Александра Тар
Інше місто:
Зв'язатися з оператором
Ви можете зробити замовлення, зв'язавшись з оператором по телефонам:
(067)230-67-79 call
(099) 668-75-51 call
Або можете оформити замовлення через месенджер.
Viber Call Viber Chat