Букет на 1 вересня в Києві - інтернет-магазин ProFlowers.ua
Київ (змінити місто)
Доставка квітів в Київ - безкоштовно
Доставка квітів в Київ - безкоштовно
EN|RU
Київ (змінити місто)
Доставка квітів в Київ - безкоштовно
EN|RU

Традиція підносити флористичні композиції педагогу дорогого чада - давня і викликає особливі почуття. Багато батьків напередодні Дня знань задаються питанням: який же букет вибрати в подарунок вчителю? І кожна дитина хоче, щоб його подарунок був найкрасивішим. У магазині ProFlowers.ua можна вибрати ошатний і недорогий букет, який буде доречним для такого свята. Досвідчені й уважні консультанти обов'язково порадять відмінний варіант. Ми можемо зібрати композицію згідно з вашими побажаннями. Власна кур'єрська служба дозволяє вручити замовлення точно в строк. При цьому доставка здійснюється абсолютно безкоштовно. Якщо ви плануєте придбати презент для вчителя - звертайтеся до нас. У нас є незвичайні і екзотичні рослини, які обов'язково здивують вашого педагога. Ми обов'язково підберемо ідеальний варіант, який влаштує вас на всі 100%.

Букет на 1 вересня в Києві

-25%
699 грн 932 грн
-35%
4689 грн 7214 грн
-25%
1009 грн 1345 грн
-25%
1459 грн 1945 грн
-15%
2099 грн 2469 грн
3849 грн
-7%
949 грн 1020 грн
-10%
1249 грн 1388 грн
-5%
1249 грн 1315 грн
-15%
2099 грн 2469 грн
-10%
1549 грн 1721 грн

Квіти для учітілей на перше вересня

Первое сентября хвилюючий день у житті дітей та їх батьків! Урочиста лінійка, ошатні учні, перші вивчені вірші, і величезна кількість квітів! Все це ставить святкову атмосферу і радісний настрій для всіх учасників заходу! Жодне 1 вересня не обходиться без гарного букета, їх дарують директорам, вчителям, викладачам в інститутах. Букет на 1 вересня давно став традицією, яка символізує настання нового навчального року.

Здавалося б, що немає нічого простішого, ніж вибрати квіти на 1 вересня. Але це лише на перший погляд. Вибір букета для вчителя досить тонка справа, особливо, якщо Ви не знаєте переваг і смаків одержувача. Букет на 1 вересня - це символічний подарунок для вчителя, тому, постарайтеся вибрати оригінальний і незвичайний презент, здатний виділитися серед інших букетів. Це буде приємно одержувачу, Вашій дитині, і Вам.

Краще уникати вигадливих, занадто масивних букетів, в цей день вони непрактичні, а їх вага і розмір буде незручний для дитини. Віддавайте перевагу легким, стійким композиціям, виконаних в нейтральній або осінньої гамах. Для молодої вчительки відмінним варіантом будуть пастельні і світлі тони квіткових композицій, в той час як більш дорослим жінкам підійдуть насичені і темні відтінки. Темно рожева, жовта, помаранчева палітра підійде будь-якому віку. Святково і нарядно виглядають букети з хризантем, гербер, ірисів, альстромерій. Вибираючи такі квіти на 1 вересня, можна не турбується за стійкість і свіжість композицій, букети довго зберігають первозданний зовнішній вигляд.

Букет на перше вересня

Якщо вчитель - чоловік, переважно будуть строгі букети, без сентиментів. Польові квіти, бавовна, білі або кремові троянди, іриси - чудово підійдуть для такого випадку.

Замовляючи букет на 1 вересня в нашому інтернет магазині, Ви можете довіритися нашим досвідченим флористів - квіти в їх руках перетворюються в казкові шедеври, Ваш подарунок буде по-достоїнству оцінений, помічений і приємний для вчителя! А вдалий сюрприз - запорука гарного настрою і розташування одержувача. Вибираючи букет на нашому сайті, Ви заощадите час на пошук потрібних кольорів і їх самовивезення - наші кур'єри доставлять обрану композицію в призначене місце і час без запізнень - абсолютно безкоштовно! Це дуже зручно і дозволить насолодитися торжеством в повною мірою, не переживаючи за деталі! Можете додати до святкового букету листівку, яку дитина підпише самостійно! Це дуже виглядає дуже зворушливо! Вибирайте красиві квіткові композиції, які створюють святковий настрій у оточуючих!

Інше місто:
Зв'язатися з оператором
Ви можете зробити замовлення, зв'язавшись з оператором по телефонам:
(067)230-67-79 call
(099) 668-75-51 call
Або можете оформити замовлення через месенджер.
Viber Call Viber Chat