Що подарувати вчителю - тільки свіжі новини в блозі інтернет магазину з доставки квітів і подарунків ProFlowers
Київ (змінити місто)
Доставка квітів в Київ - безкоштовно
Доставка квітів в Київ - безкоштовно
EN|RU
Київ (змінити місто)
Доставка квітів в Київ - безкоштовно
EN|RU

Що подарувати вчителю

У нашому житті трапляються найрізноманітніші знайомства, зав'язуються дружні і товариські відносини, які ми цінуємо і бережемо, але одні з найяскравіших - це шкільні та студентські зустрічі.

   

День зустрічі випускників - дуже зворушливий і хвилюючий момент! З цими людьми ми разом вчилися, вони пам'ятають нас маленькими / юними, розділяли з нами перші перемоги і досягнення, перше кохання і симпатію. Зустрітися з колишніми однокласниками, подивитися хто як змінився, дізнатися новини з їхнього життя, поділитися своїми, згадати минулі часи, шкільні історії, спільні витівки і посміятися над старими жартами - це безцінно! День зустрічі випускників - важлива дата, в житті кожної людини, у якого шкільні роки асоціюються з дружбою, безтурботністю і веселощами.

Збираючись на день зустрічі випускників, не варто забувати про перших учителів і вихователів. Педагоги, другими, після батьків, допомагали кожному з нас стати тим, ким ми є зараз. Саме їхні поради впливали на світогляд, саме до них першим ми йшли зі шкільною проблемою, навіть якщо це була сварка з найкращим другом. Вчителів та вихователів потрібно цінувати, підтримувати зв'язок, дякувати за турботу і увагу, яку вони приділяли в минулому. Можливо навіть зараз, їх порада стане вирішальною, і такою потрібною.

Щоб зробити улюбленому вчителеві приємне, підготуйте для нього сюрприз до дня зустрічі випускників! Подарунок може бути від Вас особисто, або колективним - від усіх учнів. 

Як вибрати подарунок вчителю?


Перше на що звичайно ж варто орієнтуватись - це сума на подарунок. Якщо Ви вітаєте вчителя від усього класу, подарунок можна вибрати на хороший бюджет і більш розкішний. Якщо Ви вітаєте викладача від себе особисто, це може бути маленький подарунок-сувенір або невеликий букет квітів як компліммент улюбленому вчителеві. 

При виборі подарунка варто також враховувати інтереси і смаки вчителя, хобі або захоплення. Якщо Ви знаєте переваги, можна покреативити і придумати оригінальний подарунок. За роки, що минули з дня Вашого випуску, смаки вчителя могли змінитися, тому, ми підготували для Вас топ класичних подарунків і варіанти оригінальних подарунків!

Класичні подарунки

  • Ручка з гравіюванням

Якщо Ви зовсім зневірилися і не знаєте що подарувати вчителю у якого наприклад все є - ручка з гравіюванням дуже цікавий і креативний подарунок. Всі вчителі точно користуються ручками, а іменна ручка з прізвищем і інніціалами точно стане для викладача подарунком яким можна похвалитися в учительській.

  • Кухонне приладдя

Можна подарувати чайник або чайний набір, форми для випічки, прихватки або набір рушників - такі подарунки підійдуть абсолютно всім. Якщо вчитель чоловік, можна подарувати келихи для пива або іменну кружку. 

  • Настінний годинник

Годинники це завжди приємний і корисний подарунок. Зараз існує безліч креативних і незвичайних моделей з дерева, акрилу, вінілу, годинник з фото і дзеркальні. 

  • Блокнот ручної роботи

Блокноти потрібні вчителям завжди. А якщо Ви не просто купите готовий, а виберете незвичайний - з афірмації на кожен день, з побажаннями і красивими картинками, підпишіть його всім класом - це буде дуже приємний сюрприз!

  • Картина

Учитель зможе повісити подарунок вдома або в класі. Нагадувати такий подарунок про Вашу зустрічі буде досить довго, також доповнить інтер'єр своїм неповторним малюнком. Вибирайте нейтральні картини з пейзажами природи або міста.

Оригінальні подарунки

  • Смачний торт, виконаний на замовлення 

Торт можна зробити у вигляді віньєтки Вашого класу, або просто написавши: "З любов'ю, 11-Б", наприклад. Подарунок дуже зворушливий і обов'язково сподобається Вашому вчителю!

Оригінальний подарунок, який викличе захват у Вашого педагога! Цей подарунок буде дуже корисним для будь-якого віку вчителя.

  • Сертифікат на спа процедуру

Якщо вік вчителя дозволяє такий подарунок - це саме те, що потрібно! Розслаблення і відпочинок - необхідні кожному вчителю завжди. Якщо Ви знаєте переваги свого вчителя, можна також подарувати сертифікат на йогу або сертифікат в магазин парфумерії.

  • Замовте креативне відео - спогад

Створіть відео ролик, в якому буде все життя - з першого по одинадцятий класи, додайте кілька теплих слів на адресу вчителя вже в теперішньому часі, нехай кожен однокласник зробить також і разом подивіться відео на дні зустрічі випускників! Дивитися, як виросли діти, як вони змінилися і ким стали - дуже цінно для вчителя!

  • Розкішний букет квітів 

Жоден сюрприз не виглядає повним, якщо не додати до нього букет квітів! Прикріпіть до квітів листівку, написавши від кого вона, і Ваш вчитель на довгі роки збереже цю зустріч в пам'яті! Для багатьох справжньою радістю буде поповнення домашньої колекції квітів - рослина в горщику або фруктове дерево довго буде радувати свого господаря і точно запам'ятається як хороший подарунок!

  • Квитки на захід

Ваш учитель залишиться Вам дуже вдячний за квитки на хороший спектакль або квитки на виставку! Можна також придбати квитки в музей або кіно. Подаруйте 2 квитка, щоб учитель зміг провести дозвілля в хорошій компанії близьких.

Цінуйте шкільні та студентські знайомства, зустрічайтеся, діліться емоціями, адже це так важливо!

 

101 рожева троянда в коробці
Букет "Квіткове асорті"
Солодкий і гіркий букет "Родзинка"
101 біла троянда "Для Богині!"
Дата: 10.08.2020 | Переглядів: 4930
Автор: Александра Тар
Інше місто:
Зв'язатися з оператором
Ви можете зробити замовлення, зв'язавшись з оператором по телефонам:
(067)230-67-79 call
(099) 668-75-51 call
Або можете оформити замовлення через месенджер.
Viber Call Viber Chat