Як привітати бухгалтера з його професійним святом? - тільки свіжі новини в блозі інтернет магазину з доставки квітів і подарунків ProFlowers
Київ (змінити місто)
Доставка квітів в Київ - безкоштовно
Доставка квітів в Київ - безкоштовно
EN|RU
Київ (змінити місто)
Доставка квітів в Київ - безкоштовно
EN|RU

Як привітати бухгалтера з його професійним святом?

 Бухгалтер - цінний і важливий співробітник в будь-якій компанії. Такий фахівець керує над усім бюджетом компанії, від нього залежить своєчасне нарахування заробітних плат і відпускних компенсацій. Коли наближається День бухгалтера, колеги та керівництво починають міркувати, а як привітати бухгалтера з його професійним святом? Адже, хочеться догодити сюрпризом, підкреслити всю важливість працівника.

При виборі подарунка варто враховувати смаки і інтереси одержувача. Якщо є хобі, можна подарувати девайси для цього заняття (спиці і нитки для любителів в'язати, кисті для малювання для любителів мистецтва і т.д.). Якщо бухгалтер любить ходити на виставки або в театр, можна подарувати квитки на такий захід.

Способів оригінально привітати цінного співробітника дуже багато, ми зібрали найоригінальніші і найцікавіші з них, тепер питання, як привітати бухгалтера з його професійним святом вирішене!

 

 

  •  Кондитерський торт ручної роботи, в формі купюри / калькулятора / рахунків.

Колективний подарунок повинен бути яскравим і незабутнім! Що може бути краще смачного і красивого торта? Фотографії з винуватцем торжества, що тримає в руках їстівний сюрприз, можна помістити в робочий архів, на пам'ять!

  • Постер на стіну з улюбленими фотографіями бухгалтера / його сім'ї.

На роботі ми проводимо досить багато часу, деякі співробітники намагаються надати затишок робочого місця, розставляючи домашні фото своєї сім'ї. Влаштуйте сюрприз для свого колеги, створіть постер, який можна повісити на стіну! Це виглядає стильно, оригінально і буде дуже приємно бухгалтеру!

  • Чашка з креативним профільним малюнком + кавовий або чайний набір. 

Подарунок не настільки креативний, скільки корисний, і завжди виграшно виглядає. Нанесіть на чашку принт з фотографією бухгалтера, з його улюбленими виразами, коронними фразами. Доповніть смачною кавою, або оригінальним чаєм - орієнтуючись на переваги співробітника.

  •  Цікаві елементи декору.

Ваза, скарбничка, статуетка яка символізує богатство і достаток, креативний підсвічник, картину. Такі подарунки підійдуть для всіх, навіть якщо Ви не дуже добре знаєте свого колегу або співробітника.

  •  Красивий, стильний блокнот.

Блокноти бухгалтеру потрібні завжди, тому такий подарунок буде бажаним і практичним! Можна нанести гравіювання з побажаннями для бухгалтера, його ініціали, це зробить сюрприз більш душевним і зворушливим!

Будь-який сюрприз доповніть красивим букетом квітів, колективними побажаннями і прекрасним настроєм! Ваш бухгалтер буде зворушений увагою і турботою колег, надовго збереже в пам'яті приємні спогади про своє професійне свято!

Букет квітів "Північне сяйво"
Букет білих троянд і орхідей
Букет різнокольорових орхідей
15 червоних троянд "Блиск"
Дата: 14.07.2020 | Переглядів: 4132
Автор: Александра Тар
Інше місто:
Зв'язатися з оператором
Ви можете зробити замовлення, зв'язавшись з оператором по телефонам:
(067)230-67-79 call
(099) 668-75-51 call
Або можете оформити замовлення через месенджер.
Viber Call Viber Chat