Рожеві квіти, що означає цей колір? - тільки свіжі новини в блозі інтернет магазину з доставки квітів і подарунків ProFlowers
Київ (змінити місто)
Доставка квітів в Київ - безкоштовно
Доставка квітів в Київ - безкоштовно
EN|RU
Київ (змінити місто)
Доставка квітів в Київ - безкоштовно
EN|RU

Рожеві квіти, що означає цей колір?

Рожеві квіти. Кому можна дарувати рожеві квіти? Що означає рожевий колір?

За допомогою квітів можна висловити емоції, побажання, заявити про свої почуття і наміри. Правильно підібравши букет, Ви можете зробити комплімент, підбадьорити, проявити повагу (наприклад, до керівника або вчителя), висловити свою любов.

Що означає рожевий колір?

У психології рожевий колір асоціюється зі свіжістю, юністю, народженням, жіночністю. Ніжна палітра рожевих відтінків говорить про любов, ніжності, уваги і романтичності.
Колір вважається жіночим, його наділяють сентиментальністю, ранимою і спокоєм. Споглядання рожевої палітри допомагає розслабитися, стати м'якше, ласкавіше і спокійніше.

Які квіти бувають рожевими, які можна подарувати в букеті. Якому одержувачу квітів яку квітку для подарунка більше підходить.

Серед букетів можна знайти величезний вибір рослин рожевого кольору! Орхідеї, гладіолуси, гвоздики, троянди, півонії, жоржини, гортензія, альстромерія - Ви зможете вибрати букет до будь-якого свята! Але не варто забувати, що рожевий колір не для всіх. Наприклад, для дам постарше, такі букети будуть недоречні, вони ідеальні для дівчат молодшого віку, і зовсім юних красунь! Якщо Ви вибираєте букет для дочки, зверніть увагу на рожеві тюльпани, гілочки гвоздик, еустоми - як моно букети, так і оригінальні мікси обов'язково сподобаються маленькій принцесі! Для сестри або подруги ідеальним знаком уваги буде милий букет жоржин, альстромерій, півоній. А для обраниці, вибирайте рожеві троянди, гортензію або мікс з декількох сортів рослин - букет буде ніжним і чуттєвим! Якщо Ви хочете подарувати квіти рожевого кольору для жінок старшого віку (родичок / вчителів / лікарів), вибирайте орхідеї, гладіолуси, темно-рожеві троянди, лілії. Такі композиції виглядають розкішно, але без непотрібного підтексту. Які ще горшкові рослини з рожевими квітами можна вибрати у вигляді подарунка Все частіше можна зустріти дівчат, які люблять отримувати в дар горшкові рослини. Такий презент виглядає дуже мило, стильно і довгий час буде радувати володарку свіжістю і красивим кольором!

Якщо Ви шукайте саме такий подарунок, приготуйтеся до великої кількості вибору!

  • герань

Рожева герань в горщику - прекрасний подарунок для любительок рослин. Такий презент принесе своїй господині не тільки радісні емоції від красивого виду, але і приємні "бонуси": рослина має позитивну енергетику, що благотворно впливає на атмосферу будинку

  • кактус

Про користь кактусів відомо давно, не дарма їх розміщують в офісах, біля робочого місця. До того ж, квітка не вибагливий у догляді, а в період цвітіння заворожує погляд.

  • аденіум

Ще одне невибаглива рослина, яке виглядає розкішно в період цвітіння, плоди якого схожі на лілії і троянди одночасно.

  • Бальзамін

Один з найпопулярніших кімнатних рослин. Дрібні пелюстки підкорили не одне серце, а цілорічне цвітіння усіма відтінками завоювали любов.

  • фіалка

Фіалки завжди виглядають святково, прості в догляді і дуже компактні! Залишаються популярними довгий час

 Які дерева або інші рослини цвітуть квітами рожевого кольору.

  • бузок

Ароматний чагарник, який так любимо практично всіма, без виключення! Період цвітіння: травень-червень.

  • рододендрон

Красиві квіти різних відтінків рожевого приковують погляд, облагородять будь-який сад! Період цвітіння - з травня.

  • Магнолія

Одне з найбільш розкішних квітучих дерев. Багато хто любить магнолію за красиві квіти і аромат. Період цвітіння: кінець квітня-травень.

  • Сакура

Алеї з сакури висаджують в містах, приваблюючи туристів. І правда, цвітіння зачаровує, манить і дарує яскраві, позитивні емоції!

Дата: 12.05.2021 | Переглядів: 7800
Автор: Александра Тар
Інше місто:
Зв'язатися з оператором
Ви можете зробити замовлення, зв'язавшись з оператором по телефонам:
(067)230-67-79 call
(099) 668-75-51 call
Або можете оформити замовлення через месенджер.
Viber Call Viber Chat